Monday, February 23, 2009

gölge cıa den hoolywood tarzı Çarpıcı 'Neo Osmanlı' Senaryosu

RABBİM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

3 dünya haberi fakat olay şaka değil mutlaka sonuna kadar okumanızı tavsiye ederim !



gölge cıa den hoolywood tarzı
Çarpıcı 'Neo Osmanlı' Senaryosu



Dünyanın en çok sözü dinlenen stratejik araştırma şirketlerinden Stratfor'un kurucusu siyaset bilimci Dr. George Friedman Ocak ayının sonunda yeni bir kitap çıkardı: Gelecek 100 Yıl- 21. Yüzyıl için Öngörüler (The Next 100- A Forecast for the 21st Century). Kitapta inanılmaz senaryolar var. Mesela Rusya ve Çin gerileyip çöküyor, Üçüncü Dünya Savaşı çıkıyor ama uzayda gerçekleşiyor. Üstelik Türkiye de olayların merkezinde. Çünkü Ortadoğu, Balkanlar, Arap Yarımadası ve Kuzey Afrika'ya hakim bir imparatorluğa dönüşüyoruz yeniden, hilafeti de canlandırmışız, ABD'nin sinirini bozuyoruz. İşte Friedman'ın kehanetleri.





Bir yanda Türkiye-Japonya bir yanda ABD-Polonya

RUSYA'NIN SONU GELİR

2010-2020 arasında Rusya güney sınırını genişletir, Gürcistan'ı içine alarak yeni komşusu Ermenistan'la ilişkileri sıkılaştırır. Bu durum Türkiye'ye Soğuk Savaş döneminde yaşadığı tatsızlıkları anımsatır. Bu kez karşılık verecektir, ulusal güvenliğini sağlamak için Kafkasya'daki sınırlarını gerektiği kadar ilerletecektir.

Rusya'nın Kafkasya'da ilerlemesi elbette Türkiye kadar ABD'yi de rahatsız eder. Polonya, Çek Cumhuriyeti, Macaristan ve Romanya, Rusya'nın Avrasya hakimiyetine karşı ABD'yle her türlü anlaşmayı yapar. Böylece Soğuk Savaş gibi, yeniden Amerika-Rusya arasında bir sınır çizilir, ama bu kez Berlin'de değil, Karpat Dağları'nda. Ama endişelenmeye gerek yoktur çünkü Rus ordusu ve ekonomisi giderek zayıflar. 1917 ve 1991'de olduğu gibi bu kez 2020'de çöker.

ÇİN KAĞITTAN KAPLAN

Şu anda herkesi korkutan Çin'in ekonomik büyümesi, uzun vadede kárlı değildir. Dev ülke, ekonomik krize girer ve dünya lideri olma ihtimali ortadan kalkar. Ekonomik kriz, 2010'un sonlarında ülkede merkezi devletin gücünü de zayıflatır, bölgeler arasında rekabet başlar, geleneksel yabancı düşmanlığı hortlar. Çin 1920-30'larda yaşadığı kaosun içine yuvarlanır yeniden. Bundan yine o dönemde olduğu gibi en çok Japonya yararlanır.

NATO BİTER

2020'de Rusya ve Çin'in zayıflaması iki ülkenin sınırlarını savunmasız hale getirir. Türkiye'nin de dahil olduğu komşu ülkeler tarafından bir avlanma cennetine dönüşür Avrasya.

Japonya, Rusya'nın doğu kıyılarına ve Çin'in doğusuna gözünü diker. Çünkü nüfusu 107 milyona düşmüştür, bunun 40 milyonu 65 yaşın üstündedir. Enerji kaynakları tükenmiştir. Geleceğini garanti altına almak için bölgesel bir lider olmaya çalışmalı, Rusya'nın yeraltı kaynaklarından yararlanmalıdır.

Türkiye ise, Kafkasya'dan kuzeye doğru ilerleme niyetindedir. O sırada Polonya şahlanır. Rusya'ya doğru ilerlemeyi planlar; hem eski sınırlarına dönmek hem de Rus tehdidini tamamiyle bertaraf etmek istemektedir. Peşine de Doğu Avrupa ve Baltık ülkelerini takar.

Bütün bunların uluslararası sonuçları müthiştir. Bir kere Avrupa'daki Fransız-Alman üstünlüğü yerini Polonya liderliğinde Doğu Avrupa ülkelerinin üstünlüğüne bırakır. Fransa ve Almanya'nın Polonya'nın istilacı ruhuna karşı küçük Baltık ülkelerini savunmakta çekimser davranması, NATO'yu pratik olarak bitirir.

BU ADAMI NİYE CİDDİYE ALALIM

Friedman'ın 1996'da kurduğu, yaklaşık 70 analistin çalıştığı Teksas merkezli Stratfor (Strategic Forecasting Inc.), dış politika ve ekonomi konularında Pentagon dahil pek çok kuruluşa danışmanlık yapıyor. Analistlerinin çoğu eski CIA ajanı, o yüzden de Stratfor için ABD'de "gölge CIA" diyorlar. Friedman, kehanetlerini jeo-politikaya ve tarihe dayandırıyor. Tahminleri ABD halkı tarafından da çok ilgi görüyor. Örneğin 2004'te yayınladığı "America's Secret War" (Amerika'nın Gizli Savaşı) çok satmış, hakkında çok konuşulmuştu.

NEO-HALİFELİĞİN MERKEZİ TÜRKİYE

Bugün dünyanın en büyük 17'nci ekonomisi olan Türkiye 2020'de 10'uncu sıraya yükselir. Rusya'nın çöküşüyle birlikte hem Avrasya'nın hem de Arap dünyasının en güçlü aktörü haline gelir... Türkiye'nin tarihi düşmanlarından Yunanistan, Balkanlar'daki kaos nedeniyle giderek güçsüzleşmiştir. Arap Yarımadası da, sadece petrole dayalı ekonomisiyle bir krizin eşiğindedir.

2020'ye yaklaşırken ABD'ye karşı son kozlarını kullanan Rusya'nın karıştırdığı Ortadoğu ve Balkanlar savunmasız ve güçsüz durumdadır. Türkiye için büyük fırsat! Bu fırsatı değerlendirecektir:

Etkisini Kafkasya'nın kuzeyine, Rusya ve Ukrayna'ya kadar ilerletir, Don ve Volga ırmaklarının arasındaki vadiye oturur, Rusya'nın tarım cennetine kurulur.

Kazakistan'ı din kartını kullanarak hakimiyeti altına alır, Orta Asya'ya iyice yerleşir. Artık Karadeniz bir Türk gölü haline gelmiştir. Kırım ve Ukrayna'nın Odessa şehri bütün alışverişini Türkiye'den yapmaya başlar.

Asıl amaç hem Karadeniz hem Akdeniz'i kontrol etmektir: Bölgesel güç olmak istiyorsan bu şarttır. Bunun için de Türkiye Avrupa ülkelerini Boğaz'dan uzak tutmaya çalışır. Giderek büyüyen sınırlarını korumak için Balkanlar'ı da kontrol altına almak ister. Tabii orada çıkarları, o sırada sıkı bir ABD müttefiki haline gelen Macaristan ve Romanya ile çatışacak, taraflar Ukrayna'da kafa kafaya gelecektir.

Irak ve Suriye'de karmaşa vardır, Kürtler tam "Kendi ülkemizi kurmanın sırası" diye düşünürken Türkiye bu iki ülkeyi de kontrol altına alır. Bununla da yetinmez Arap Yarımadası'na kadar iner.

Türkiye'nin Akdeniz rüyasını gerçekleştirecek gelişme, Mısır'daki bir iç savaş sayesinde yaşanır. İslam dünyasının en önemli gücü haline gelen Türkiye, Mısır'daki huzursuzluğu bastırmak için bölgeye barış gücü gönderir. Böylece oraya da yerleşir ve Süveyş Kanalı'nı kontrol altına alır. Artık Kuzey Afrika'ya doğru ilerlemek çok daha kolaydır.

Ortadoğu'da Türkiye hakimiyetine girmeyen iki ülke kalmıştır: İran ve İsrail. İsrail direnir ama dört bir taraftan Türkiye'yle çevrilmiş durumdadır. Körfez'e hakim olan Türkiye, pratik olarak İran'ı da köşeye sıkıştırmıştır.

Ortadoğu'daki bu hakimiyetin sadece ekonomik ve askeri boyutta kalmasını yeterli görmeyen Türkiye işin içine dini de katar. Tam bir "halifelik" gibi davranır. Bu arada Osmanlı döneminin gücünü tüm dünyaya hatırlatmak istercesine başkenti de Ankara'dan İstanbul'a taşır. Böylelikle bölgedeki varlığını Müslüman ülkeler nezdinde meşrulaştırır.

Bu gelişmelerden hoşlanmayan ABD, boş durmaz ve bölgede Arap milliyetçiliğini körükler. Balkanlar'da da anti-Türk hissiyatı baş gösterir. Ne var ki büyük bir Avrasya ve Ortadoğu imparatorluğu haline gelmiş Türkiye için bunlar küçük sorunlardır.


2050-2052 ÜÇÜNCÜ DÜNYA SAVAŞI

* 2050'ye gelindiğinde dünya güçleri büyük bir gerilim içindedir. ABD, Türkiye'nin ve Japonya'nın Orta Asya ve Avrasya'daki hakimiyetinden son derece rahatsızdır. ABD'nin doğal müttefiki haline gelen Polonya, Ukrayna'yı ele geçirmesine ve Akdeniz'e inmesine engel olan Türkiye'yle çatışır. Türkiye ve Japonya da ABD'ye karşı ittifak kurar.

* ABD, Türkiye ve Japonya'yı büyük bir tehdit olarak görmesine rağmen ilk etapta sıcak savaşa girmek istemez. Türkiye ve Japonya'nın başka ülkelerin sınırlarına saygı göstermediğini, insan haklarını çiğnediğini iddia eder, ekonomik ambargolar uygular.

* Bu arada ABD uzayda müthiş bir insansız ordu kurmuştur. Yıldız Savaşı Sistemi adını verdiği teknoloji sayesinde uzayda oluşturduğu platformlardan dünyanın her yerine birkaç dakika içinde hipersonik insansız uçaklar gönderebilecek durumdadır. Bu platformlardan birini Türkiye'nin güneyine doğrultur. Ve ültimatom verir: Ukrayna ve Balkanlar'ın kontrolünü Polonya'ya ver, Kafkasya'dan çekil, Boğaz'dan istediğimiz gibi geçelim!

* Türkiye, ABD'nin ülkeyi parçalamak istediğine inanmıştır. Japonya'yı da yanına alarak savaşa girmekten başka çaresi yoktur. ABD'nin uzay sistemini hedef alan saldırı Kasım 2050'de Japonlar'dan gelir. Bundan sonra savaş hem uzayda, hem de karada devam eder. Türkiye, Polonya'dan kurtulmak için Almanya'dan yardım ister. Almanya, ABD'yi böyle bir savaşta yenmenin imkansız olduğunu bilmesine rağmen Türkiye'yi karşısına almamak için müttefik olmayı kabul eder.

* Üçüncü Dünya Savaşı 2052'de sona erer. Japonya, Türkiye ve Almanya harabeye dönmüştür. Neyse ki sivilleri hedef almayan ileri teknoloji uçaklar sayesinde sadece 50 bin kişi ölür. Sonuçta ABD'ye uzayda istediğini yapmasına imkan verecek bir anlaşma imzalanır.

* 2060'da hálá İslam dünyasının liderliğini elinde tutan Türkiye, Washington'la arayı düzeltir ve yeniden sevilen müttefikler listesine adını yazdırır...

Her şey eski hamam eski tas haline döner.


http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=818173


(Hürriyet Pazar / Ezgi BAŞARAN)





YORUM:

abd kendine bir santranç bulmuş hikayemi nasıl buluyorsun diyor
bence bu hikaye de gerçeklik payı olmakla birlikte olay abd açısından yap boz şeklinde bir kurguya sahip
olay tamamen abd nin kurgusu sonuçtada ne olacağını yazarak her daim kendini haklı çıkartmış
tertemiz kendisi dünya onunla uğraşıyor
dünyayı türkiye istila ediyor ve abd o zaman kadar ses çıkarmıyor hayret!!!!
olay şundan ibaret tir !
olayda ki hikayeyi tersten okuyun derim
kahramanları yer değiştirin
abd türkiye ile savaşacaksa ben savaş ettim der mi ne zaman demiş ne zaman kötü olmuş o na bakmak lazım
bence böyle bir savaş olabilir fakat 2050 yi bulmaz
3 sene sonra bu 3. dünya savaşı çıkabilir sakın bu sözü yabana atmayın
kurgudaki 2050 tarihini atın bir kenara şu an ki ekonomik krizi düşünün derim
bu kriz dünya savaşı için çıkartılmış pekala olabilir
3 sene sonra bakın ortam nasıl olur
3 ayda kriz neler yaptı 3 yıl sonra neler olur
işssizler ordusu ...
tarihi husumetler baş gösterir birileri bahneyi bulur başlatır
arka perdede başalatan belli olmaz fakat kimin çıakrtacağını söylememe gerek yok
yahudi sermayesi ve abd yi yöneten evangelist kilisesi

bu krizi çıkartanlar sahi onlar değil deyil mi !
yukardaki harita gerçek olur mu ?
olur olmasına fakat abd dediği için kendi senaryosunda ki gibi değil
böyle bir hadisenin olması için mehdi nin türkiye den çıkmasıyla mümkün olur

onun da zamanı yakındır 10 sene içinde çıkar tahmin ediyorum
bu demektirki ondan önce savaşlar çıkacak
oda 3. dünya savaşıdır
sahi senaryo da savaş hani 2050 ydi !

1. dünya savaşı 4 sene sürdü
2. dünya savaşı 5 sene ...
3. dünya savaşı daha kapsamlı olur 5-6 sene sürebilir
5-6 senenin sonlarına doğru mehdi çıkar demek olur

bu da yaklaşık olarak 2016-2017 yıllarını alır demek anlamına gelir
mehdinin 7 senesi vardır ardından deccal çıkar
kaçan kaçana
kuduste savaş olur ortalık durulur
hz. isa deccal i süngü ile öldürür
hz isa 40 yıl yaşar
ortam huzura kavuşur kısa bir süre için
mehdi kuduste ölene kadar bolluk ve bereketli bir dönem
ardından hz . isa yerine geçer
ardından çin in dünyayı kuşatması var(hz. isa döneminin hangi diliminde çıkacağı belli değildir baş orta son )
tur i sina hariç tüm dünyayı kuşatırlar her tarafı
bu demektir ki çin 3 . dünya savaşında fazla aktif olmayacak
asıl savaşını dünyayı istila ederken gösterecek
yecüc mecüc çinden başkası değildir
çinlileri yani yecüc mecüc bir hastalık neticesinde toptan ölüm tadacağı haber verilmiş
ardından hz . isa nın ölümü
ardından güneşin batıdan doğması
ardından dabbe
ardından son müslümanların tur i sina da can vermesi
yeryüzünde sadece münafıklar ve kafirler kalır
bütün müslümanlar ölmüştür
BU OLAYDAN( güneşin batıdan doğma hadisesi) 10-15 sene kadar ki reşitlik dönemi buluğa erme yaşıdır
insanların tamamı kısır olacaktır
insan sıfatlı lar 100 sene daha yaşarlar
allah ın isminin anılmadığı bir (100 sene) süre geçer
her türlü pisliği rahatça yaparlar
ardından Cenabı Allah ın taktir ettiği bir sürede kıyamet kopar

güneş hadisesi bir hadisi şerife göre
benim ümmetin ömrü 1000 seneyi geçecek fakat 1500 seneyi geçemeyecek rivayetine göre yapılırsa
2070-2080 yılalrını gösterir
bundan 40 sene düşersen 2030-2040 yıllarını işaret eder hz isa nın yeryüzüne inişi ile başlayan süreç
7 sene daha düş mehdi nin çıkış tarihi

2023-2033 yılları yaparki mehdi en geç bu yıllarda çıkacaktır
bundan öncede büyük bir savaş çıkması hadis i şeriflerde vardır
bu savaş 6-7 yıl sürse

2016-2026 yılları arsında en geç çıkacaktır
ondan önce de ekonomik kriz çıkması lazım dır ki
1. ve 2. dünya savaşları dahil tüm savaşların temelinde ekonomik bozulma vardır
ki kişiyi savaşa götürecek nedenler arsındadır

kim kalkar işim varken savaşa gideyim der ki
mecburiyetten savaşa gider
o zaman bakın sakın bu kriz bu savaşın habercisi olmasın !
3 sene kadar savaş işaretleri belirebilir

bu seferki şaka değil yukardaki gazete haberi olaya hazırlık mehiyetindedir

ben istilacımıyım oda neee ...aboooo diyen emperyalist hiç duydunuz mu !

neyse ki türkiye hadislerde müjdelenmiştir
başlarda işgali görecek yardım isteyecek
ardından istediği taraftan( abd ) yardım gelmeden galip gelecek
bu sefer yardıma gelenbu oalydan memnun olmayacak gadirlik yapacak !
abd bir asker haç galip geldi diye bağıracak
bu sefer bir müslüman (türk) askeri öldürecek
aradaki anlaşmayı bozacak bu sefer hatay ın amik ovasına 80 tümen asker 960 000 askerle gelecek
bu sefer abd ordusunun karşısına mehdi nin ordusu dikilecek türkiye ile abd nin arasına girecek

aradan çekil denilecek
- bizimle bizden esir alanlar arasından çekilin ...
- biz sizinle kardeşlerimiz arasından çekilmeyiz denilecek

hatay ın amik ovasında büyük bir savaş olacak bu savaş hadis i şeriflerde melhameyi kübra olarak geçer (büyük savaş)

mehdinin ordusunun 3 te 1 i savaşa alanını terkedecek ..
Allah onları asla bağışlamayacak !

3 te 1 i şehit düşecek !
onlar şehitlerin en faziletlileridir !

kalan 3 te 1 i var ya !
onlar kostantiye yi feth edecek olanlardır

kostantiyenin fathinden 2 sene önce artarak devam eden kıtlık baş gösterecek
kostantiniye fethinden 1 sene sonraki dönemde ise ne yağmur yağacak ne de topraktan mahsul alınacak

tüm dünya kuraklıktan kavrulacak hayvanlar yok olma derecesine kadar düşecek
bu arada mehdi bu süreçte ordusuyla güneye inip araplara galip gelecek

ardında ki sene de ise deccal çıkacak


deccal kostantiniye nin fEthinden 1 sene sonra kıtlıkla beraber çıkacak
ilahlık davası güdecek zamanında olağan üstü olaylar ceyeran edecek
insanlar deccali tanıyamayacak çok az kişi hariç
deccal çıktığında hafızalarda deccal la ilgili az şey kalacak ,

deccal in sıfatları


kıtlıkla beraber çıkacaktır kostantiniyenin fethinden 1 sene sonra(ya istanbul yahut roma )
haşa ben sizin rabbiniz im diyecek

yanında cennet i cehennemi olacak
yanında 2 melek olacak insanlar melekleri gözleriyle görecekler
deccal meleklere diyecek ki
ben sizin rabbiniz değil miyim
melek diyecek ki yalan söylüyorsun !
2. melek 1 . meleğe hitaben doğru söylüyorsun diyecek
meleği tasdik edecek
fakat 1 . meleğin sözünü deccalden ve diğer melekten başka kimse işitmeyecek
1. meleğin sözünü insanlar duymayacaklar fakat 2. meleğin kini duyacaklar
zannedecekler ki deccale cvp veriyor
bu şekilde inanlar allahın haşa benzeri olmadığını anlayamayanlar olacaktır ...bu na inanan kafir olacaklar
korku imparatorluğu kuracaktır
bir davası olacaktır
imtihan gereği olağanüstü güçlerle donatılmıştır ve bunu da Allah haber vermiştir
BİZLERİ UYARMIŞTIR

yere ve göğe emir verip yağmur yağdıracak
ölüleri diriltecek
gizli hazineleri ortaya çıakrtacak peşinden gelecektir
neler neler yapacak
EN ÜYÜK KERAMET İSTİKAMETTİR

gelmiş geçmiş en büyük fitne, imtihandır

sol gözü şaşı sağ gözü perdelidir

alnında k f r yazısı yazılıdır

YANINA GELEN TESİRİNDE KALACAKTIR
MERAK EDEN BAKAYIM HELE DİYEN başına iş alacak vesvesenin tesirinde kalcaktır
amelini beğenmeyen yazıyı görecektir

olağan üstÜ biri çıkmış neler yapıyor neler diye bir söz işttiiğiniz de Allah a ve ahiret gününe iman ediyorsanız ordan hemen uzaklaşın
en büyük keramet istikamettir öncelikle bunu unutmayın
harükulade bir bineği vardır
muhteşem bişeydir
resululah harükülede eşşeği vardır diyerekten deccal i küçültmüştür
olayıda mühimseyip bizleri uyarmıştır
40 gün yeryüzünde kalcaktır
fakt olay zamanı harikulade oalylar ceyeran edecektir
harikuledeliklere sakın aldanmayın bu bir imtihandır
Rabbim Allahtır deyin ordan uzaklaşın
MEKKE medine deccalin giremeyeceği yerdir (girmesi yasaktır)
fakat medine önüne gelip 3 defa içerden kendi taraftarlarını(münafıklar) çıkaracağı deccal e koşa koşa gidecekleri de olayı vardır
müslümanlar bu günü kurtuluş günü ilan ederler

kuduste ise savaş hazırlıkları vardır
mehdinin ordusuyla hareket edin emri de vardır
deccal i isa .as öldürecek müslümanlar ise 70 000 isfahan yahudisi ile savaş yapacaktır
yahudilerin soyu bu savaşla tarih olur
isa a.s peygamber oalrak değil resulullah ın ümemti olarak gelecektir
kuran ve resullahın amelleriyle hareket edecek
yeni bir şeriatla gelmeyecek
4 şey için gelecek
1 domuzu öldürecek
2 haç ı kıracak
3 cizyeyi kaldıracak
4 adil bir hakem olacak
bu saaten sonra dünyada tek din islam oalcak ve dalga dalga yayılacak
o zmaan da kdus merkezli bir devlet kurulacak
mehdi dünyayı burdan yönetecek bir imparator olacaktır
dünyuayı yöenten 5. kişi oalcağı hadis i şeriflerde vardır
bunlardan 2 si kafir 2 si müslümandır
kafirler nemrut ve bahtunnasr dır
müslümanlar zülkarneyn ve süleyman a.s dır
5 . si mehdi dir

Azap yer ve gök ehlinin dayanamayacağı boyutlara varmadıkça ve meğer mehdi denen biri yokmuş
denmedikçe cenab-ı Allah mehdi yi çıakrtmayacaktır

mehdi mekke de ortaya çıkartılacaktır
kıyametin kopmasına 1 gün bile kalmış olsa Allah o günü uzatacaktır benim ehli beytimden bir kişiyi çıkartacaktır
zulumle dolan dünyayı adeletle dolduracaktır

benim tahminim mehdi çıkmadan önce türkiye yardım isteyecek hale gelecektir
mehdi çıkınca moral bulup yardıma gerek kalmadan galip gelecektir
yardıma gelen abd durumu beğenmeyip ki işgal asıl PLANIDIR GİZLEDİĞİDİR

abd ile savaş ı ise mehdi yapacaktır

abd olduğu hadis i şerifte 12 000 askerden oluşan sancak ifadesinden anlaşılır
bu abd de 1 tümene karşılık gelir ve dünyada hiç bir askeri sınıflandırmada abd hariç 12 000 lik askeri yapılanma mevcut değildir türkiye buna dahildir
Hadis i şerifde ki amik ovası ise( hatay ) türkiyededir

RABBİM ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN




–“ Nice insanlar vardır ki, devamlı evliyanın yanında bulunur; fakat niyeti Allah rızası değildir. O kimse evliyadan çok uzaktır. Bazı insanlar ise bedeniyle evliyadan çok uzakta bulunur, fakat kalbi Allah rızasına aşıktır, ihlâs üzere yaşar. Veliler o kimseyi tanır ve severler. Halbuki o kimse evliyayı hiç görmemiştir.”
gavsı sani hz.(k.s.a)