Sunday, August 31, 2008

Gündem üzerine

Arkadaşlar umarım hepiniz şen ve mutlusunuzdur. Görüşmeyelei çok uzun zaman oldu.... hepinizin sağlıklı ve mutlu olmanızı temenni ediyorum...

Faşizan baskı ve yıldırma olayından bahsederdi hep YUNUS, Faşizian balkı ve yıldırmanın İdeolojisinin olmadığını belirtmek isterim. LAİK ÜNİTER CUMHURİYET yanlısı herkesin Tukaka olduğu ,terorist olarak algılandığı bir Konjuktur yaratıldı. Bu konjukturun yaratılma çalışmalarını çok eski yazılarımda bahsetmiştim.
Vatansever kelimesi, kuvvai Milliye kelimesi, ATATÜRK kavramı dezinforme edilip manipulasyon kaynağı oldu. Bunu yapan TARİKATÇI ÇETE bunu ATATÜRKÇÜ yüm diyenlerin üzerine istihbarat teknikleri ile yıktı.. Amaç ATATÜRK ve devrimlerinin sonsuza kadar yok edilmesi idi. Bu toplumun 100/90 NI EĞİTİMSİZ (EĞİTİMDEN OKUL ANLAMAYIN) olduğu için egemen olduğu okul,yurt,dershane, MEDYA aracılığı ile ortalama zekanın altındaki insanlara bu düşünceleri benimsetti. Ortalama zeka SEVİYESİNDEKİ HER İNSAN BU DURUMU AÇIKÇA GÖREBİLİR. toplum ortalama zekanın altında olacak insanlarlar düşünülerek tekrar dizayn edildi. TIPKI ABD gibi ordaki halk bırakın ortalama zekayı gerizeka seviyesindedir. kendine ne anlatılırsa ona inanır..

Sonuç toplum ATATÜRK ,LAİK CUMHURİYET düşmanı oalrak tekarar oluşturuldu..

Bunu YAPAN ATATÜRKÇÜLER değil bu projeye biat edenlerdir. diye düşünüyorum.

hepinize saygılar arkadaşlar.

1 comment:

nar_ı beyza said...

Hoşgeldin kartal...
buralar uzun zamandır hareketsiz kaldı...tatil modundan çıkmanın zamanıdır arkadaşlar...
hayata özgür pencereden bakmaya devam:)