Friday, July 11, 2008

Oyun hep Türkiye üzerine

İşgalciler ve sömürgeciler, Ortadoğu ve Asya’yı yağmalamak isterken oyun bizim üzerimizeydi. Şimdi yine benzer oyun, yine bizim üzerimizden... Ümmetin enerji kaynaklarını yeraltı yerüstü zenginliklerini ve bilincini yağmalamak için; içerdeki akılsız taşeronları ile birlikte imparatorluğu yok ettiler. Şimdi benzer oyunlar; benzer taşeronlarla; imparatorluğun devamı olan ve dar bir alana sıkışmış olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti üzerinde oynuyorlar. 1908 ayaklanması, 1909 darbesi, bugüne kadar kah demokrasi kah darbe, aynı hedeflere yönelik olarak sürüyor.
İran-Irak savaşı başlamadan önce 1980’de Türkiye halledilmişti. Türkiye halledilmemiş olsaydı insan kanıyla semiren sömürgeci 52 ülke hem İran’a hem Irak’a silah satamazdı. Aynı mantıkla 1980 öncesinde Türkiye’de aynı mantıkla öğleden önce sağcı vurmak için kullanılan silah öğleden sonra solcu vurmak için ateşlenemezdi.
1973’te S. Arabistan’ın petrol ambargosuyla ABD’nin ve hempalarının bölgeyi işgal için başlattığı plan adım adım ilerliyor. Ama ABD, İsrail ve kan emici dostlarını kan tutmaya başladı. Köşeye sıkıştıkça Neron gibi dünyayı yakmaya niyetleniyorlar. “Oyun kuranlara oyun kuranın, hile yapanlara en büyük hileyi yapanın” oyunundan habersizler.
Neo Nazilere rahmet okutan İsrail istiyor diye Amerika dünyayı ateşe vermek istiyor, Suriye’ye, İran’a saldırmak istiyor. Ama önce Türkiye halledilmeli. 1908 gibi, 1909 gibi Türkiye kaosta olmalı ki şeytan rahat iş görsün.
NATO Askeri Komite Başkanı Oramiral Grampoolo Di Poole ile Avrupa Birliği Askeri Komuta Başkanı Orgeneral Henri Bentegeot Antalya’nın Belek Beldesi’nde ağırlıklı gündemi terör toplantısında konuşurken, ABD İstanbul Konsolosluğu’na saldırı düzenleniyor.
Vatan haberi sürmanşetten veriyor: “Amerika’ya saldırı 6 Türk öldü.”
Olay bu! Oyun bu!
Bakalım kaosa aptalca odun taşıyanlar ne zaman uyanacak?
Tabii ki işbirlikçiler, işbirlikçiliklerine devam edecekler; çok pahalı şeyleri çok ucuza satacaklar.

Milli Gazete

No comments: