Thursday, May 8, 2008

Yorum: Kerametler hakkında

Şunu Söyleyebilirimki Şu an İtibari ile Kendine Dinci sıfatını yapıştıran Kesim kafayı yemiş. Yani Cinnet mi geçiriyorlardır nedir anlamak Mümkün değil.

Kendine dinci ve Mücahit sıfatını veren 78 yaşında birisi Küçük Yaştaki bir kzı çocuğuna taciz ile suçlanıyor. Henüz Mahkemede olan bir olay Mahkeme süreci sonuçlandığında Zaten her şey ortaya çıkacak. mahkeme henüz sonuçlanmadan Bu şahıs Sırf kendini dinci olarak tanımlıyor diye Onu korumaya almak için Abuk sabuk gerekçelerle DİNİ alet ederek Manipulasyon yapmanın ne anlamı var . Biri bana bunu söyleyebilirmi.

Adamlar 80 YAŞINDA Bir şeyhin 14 YAŞINDA BİR ÇOCUKLA BİR GECEDE 60 DEFA ilişkiye girmesini ballandıra ballalndıra anlatarak diğer adamın yaptığı meşrulaştırmaya kalkıyor. Ve birileride buna destek veriyor olacak iş değil. Bu adamlarda hiç mi vicdan yok diye soracaksınzı evet yok.
bir diğeri de böyle bir suç işlenmiş olsa Bile bu adam Mumindir. destek vermemiz yardımcı olmamız gerekir diyor. Aynı Kişi bu olay Başkasının başına geldiği zamanda SÜR MANŞET pornocular diye başlık atıyor.
Yine aynı zavattan bir diğeri Mahkeme ÜZMEZ'i suçlu bulsa bile bizim için suçlu değildir. Niye Çünkü ZİNAYI gören 4 tane şahit lazım diyor. Buyrun burdan yakın..

En entellektüel Geçinen Abdurrahman DİLİPAK ise Bu olay gerçek bile olsa KOMPLODUR diyor. Yapanı eleştirmiyor ortaya çıkaranı eleştiriyor.

Kimse düşünmüyor bu yayınların nereye varacağını, yeni şafakta, Starda ÜZMEZ'e destek mesajları yayınlanıyor. Zaman da Kolluyor. ben sürekli bu yayınları takip eden biri olsam Bunların yazılarından 14 yaşında bir çocukla beraber olmanın Caiz olduğuna dair bir sonuç çıkartırım., Aralarında ilahiyat Profosörleri bile var..

Bu yapılan ahlaksızlıklara Kılıf bulmak İçin DİNİ BIRAKIN lütfen . Bir zamanlar bir konu açmıştım DİNİ İSTİSMAR ETMENİN SINIRI VARMI DİYE. DEMEKKİ YOKMUŞ..
Dinle çocuk oyuncağı gibi oynarsan Bu tarz Ahlak,Etik bilmeyen Canavarların ortaya çıkmasınada ne yazıkki engel olamassın.

Umarım yazının başındaki kafayı yemiş kelimesini neden kullandığımı anlatabildim. Adamlar AHLAK ,ETİK ,MANTIK ,Yasa ,Kural hiç bir şey dinlemiyor.

İş keramete geldiği zaman herkes kendine göre yontuyor. Adam 14 Yaşında bir çocukla bile beraber olmanın kılıfını hazırlamış. Yazık,Günah, Mazlum diye hiç bir kavramın da anlamı kalmamış. Lanet olsun Bu düzene..

No comments: