Thursday, May 1, 2008

Tüm Din İstismarcılarına

Sevgili arkadaşlarım,

Yazım bir şahsa indirgenmiş olmayıp ,bir örneğin etrafındaki çokluklara hitabendir.
Her ne kadar şahsa nazaran yazmak istemesem de ,fikirlerimi yazarken bu ayırıma istediğim doğrultuda riayet edemediğimi de belirtmek isterim.

''nice devler bir anda küçülmüs, ufalanmis, yok olmustu. herkes kendine bir sey sıçramasından korkuyordu. büyük peygamberin ondört asır sonra bir mucizesi gerçeklesiyordu: "bu dava garip gelmisti; garip gidecekti."
1.Çilenin Böylesi
Timaş Yayınları / Hatıra Dizisi

Yıllar önceki suikasti için biyografisinde bu sözlere yer veren bir insanın şu an içinde bulunduğu durum için şartları hazırlamış olabilmesi,nefsin ne kadar kuvvetli olduğunun bir göstergesi ve zehirli bir mikrop gibi her an çoğalan'' din istismarcıları işte böyledir ''diyebileceğimiz bir örnektir.

Medya,siyaset,iş dünyası,yargı,hukuk,sanat...vs...içindeki insanlar kendileri için birer çetele tutulduğundan bi haber mi yaşarlar ki,kimileri milyarca harcayıp fuhuş alemleri yapar,kimileri rüşvetin batağında gezinir,kimileri dini kılıf uydurur 4 eşle yaşar,kimileri....artık midem bulandığından yazamayacağım her türlü şerefsizlik ve ahlaksızlıığı yaparlar...Sonra da,dürüs siyasetçi,ahlaklı yazar,hayırsever iş adamı sıfatlarıyla her Allahın günü karşımızda boy gösterirler.

Bunlar bilmezler mi,pilleri bittiğinde artık sahneden çıkartılacaklardır.Zira yerlerine yenileri zaten hazırlanmıştır.Hem, ben dava adamıyım diyeceksin hem de ,bu davaya uymayan hayatı yaşayacaksın...Bildikleri halde susanların, zamanı gelince konuşacaklarını ve ele güne rezil olacağını bile bile bu hayatı yaşayacaksın.

''Diğerleri yaparken bişey olmuyor biz yapınca mı suç'' gibi ancak aklı kıt olanların söyleyebileceği bir mazeret sunanlara diyebileceğim ise:Evet sen yapınca suç!!Çünkü sen müslümalığa girmeden önce de takva üzerine yaşayan ahlaklı,güvenilir,özü sözü bir peygamberin arkasına sığınarak bunları yapıyorsun,çünkü sen benim gücüm(medya,siyaset,para....vb güçlerim olmayıp sıradan bir vatandaş olmaktan söz ediyorum)olmadığı için, benim yerime bulunduğun konumu kullanarak benim davamı savunuyorsun.Ne hadle diyorum...Benim davamı savunan insanların bu hallere düşmesi ne hadlerine!!!!

Biyografi sözlerinde bahsedilen dava İslamiyet'in tüm dünyada ışığının yayılması ise bu dava garip gelmemiştir ki sizlerin yanlış yolllarınızla garip gitsin...Peygamber gibi,asil,şerefli,ahlaklı bir liderle başlamıştır ve ne yazık ki O'nu 4 hanımla evlenme olayından ibaret sanan nokta beyinliler tarafından sahiplenilmiştir.

Zaman, bu nokta beyinlilerden kendimizi ayırmak ve onları topluca ait olacakları fikri karanlığa göndermektir.Bundan böyle nazarımda olmayanların inancımı savunmalarına karşı çıkacağım.Ancak bu şekilde tarafımı belli edeceğimi artık anlamış bulunmaktayım.Bize eli,beli,dili ahlaklı,özü ,süzü ,uygulaması bir insanlar gerek.

1.3 milyar sözde müslüman varken dünyada ,14 milyon inancına sadık yahudi var...Müslümanların da bir an önce çoğalıp 14 milyonu geçmesi lazım ki yeryüzü halifeliği için Yaradan'ın karşına çıkabilelim.

İnancımızı yeniden keşfedip,zehirli tohumları sulamayı bırakmanın zamanıdır.

saygılar...
aKrep...

No comments: