Wednesday, April 9, 2008

Yorum-Asıl siz ne yapacaksınız.

sevgili dostlarım biliyorsunuz sözlerim asla size değil. Yalnız geçmişleri belli olan bu adamların şimdi özgürlük,demokrasi vs. gibi kavramlaır kullanarak fiyaka yapmaya çalışması insanı çileden çıkarıyor. Taraf diye bir gazete kuruluyor. ondan sonra ergenekon olayı abartılıyor, çok gizli olan bu soruşturmada ki tüm evrak ve belgeler bu ne olduğu belirsiz gazetede yayınlanıyor. Farazi suçlamalar had safhada, Yasemin ÇONGAR anayasa mahkemesi üyelerinin genelkurmay tarafından tehdit edildiğini söylüyor, neye dayanarak söylüyor anlamak mümkün değil, tek bir kanıt somut bir şey olmadan bunlar gündeme getirilince .İnsan ister istemez art niyet arıyor ki aramamk da mümkün değil. Bu taraf kiimdir neye hizmet eder. Belli değil aslında beli Fetullah grubu istihbaratı tarafa veriyor ondan sonra kendi sitesinde taraf gazetesinin verdiği habere göre deyip haberi ordan almış gibi yapıyor. Buna kargalar bile güler. Yani bunu insanlar göremiyormu anlaşılacak gibi değil. Fetullahın sözde liberal kanadı olmuş Bu 2. Cumhuriyetci bozuntular. Bunların türevleri 1919-1922 yılları arasında da bolca vardı. adamlar asker giyinimli insanlara sokakta saldırıyordu. değişen bir şey yok konjukturu arkalarına alıp sözde meydan okuyorlar. Kimsiniz ,nesiniz, necisiniz diye kimse sorgulamıyor. Ama vatan millet deyince insanların ne baascılığı kalıyor, ne faşistliği ve aynı zamanda sürekli BAAS partisi kötüleniyor. Uygulamalarında hata da yapsa sonuçta BAAS antiemperyalist bir çizgiye sahiptir. Parti teorisini yazan Mişel eflak ve Muhammed -el bitar BAĞIMSIZ bir arap birliği için bu partiyi kurmuşlardı. sonradan içerisine sızmalarla dejenere olduğu doğrudur. Kimse baasın ne olduğunu bilmeden bunlar baascı, aydın-asker darbesi şeklinde yakıştırmalar yapıyor. ee birde bak bakalım baasın ne amacı varmış daha sonra ne hale getirilmiş.

Sonuçta bu kadar bilgi kirliliği içerisnde insanlar dejenere oluyor. Vatan millet diyen herkesi çeteci yaptılar. Bunuda din perdesi ile örtmeye çalışıyorlar. yakın tarihi iyi bilen arkadaşlar baksın 1919-1922 dönemine itt,faklar nasıl. aynı değişen bir şey yok.

Ali KEMAL gazetesinde Kuvvai Milliyeciler DOMUZDAN beter ,düşman bile bunlardan iyi diye yazar, Şeyhusselam Mustafa SABRİ de ölüm ve idam fetvaları çıkarırdı.

Bu Ahmet ALTAN ve tayfasının Ali KEMAL den ne farkı var. Bu tip kritik durumalrda ve ülkenin dağılma safhalarında bu tip insanlar solucanlar gibi toprak altından çıkıyor demekki.

Atabeyler diye bir çete çıkarttılar, Çete suçlaması ile yargılanan tüm subaylar ve diğer sanıkalrın hepsi beraat etti. Zaman her gün haber yaptı. Olmayan .çeteye isim vermek kötülemek niye anlamış değilim.

Bizde vatanımız milletimizi seviyoruz. Ülkenin kaynakları sudan ucuza peşkeş çekilmesin ,stratejik kuruluşlar satılmasın , AB yalanları ile İkiz ihanet yasaları çıkarılmasın diyoruz. Bunu düşündüğümüz için Suçlumuyuz.

Sevgili dostum Aklı başında insanalrız hepimiz. Varolan tehlikeyi hepimizin görmesi lazım. Çoğunluğa sahibim bana karşı olan herkes faşisttir yaklaşımına insanlar sokulup militarize edilirse neler olabaileceğini düşünmek bile istemiyorum. Provakatör basının yönlendirmesi ile bu ülkedeki insanlar ordan oraya savrulacaksa zaten bu ülke bitirilmenin eşiğine gelmiş demektir.

Kimse TARAF'ın nasıl kurulduğunu,kimler tarafından kurdulduğunu, bu istihbarat bilgileirnin bu insanlara nasıl verildiğini, neden zaman grubunun bunları sürekli kaynak gösterdiğini sorgulamıyor. İnsanları manipule etmek bu kadar kolaymı ..demekki kolaymış.

Emre AKÖZ gibi biri TRD de gündemi yorumluyor,devletin televizyonunda, tüm siyasi içerikli programlar Fetullah Grubunun ekibi tarafındna yapılıyor. Zmand yazan herkes TRT'de program yapıyor. Kimse de dur demiyor.

Hükümet farkında değil ama bu Fetullaha bu kadar serbestlik tanımak, her türlü imkanı tanımak. Yakında kendisini de bitirir. Tasviyeyi Uydurma çeteler,ulusalcılar vs gibileri değil Bu tarikat çetesi yapar.

yakında İtihat ve terakki cemiyeti hakkında uzun bir yazı klaleme alırım.

saygılarımla sevgili dostlarım Yunus dostum iyi dileklerin için teşekkür ederim. Bazen insanalr gergin olabiliyor.

No comments: