Monday, April 7, 2008

Yorum-Asıl siz ne yapacaksınız

Mahçupyan ve benzerlerini anlamak çok zor değil .Ne yazıkki bu konularda konuşmak EN BÜYÜK PENİS kimin yarışmasını düzenleyen(İsteyen google yazıp bakabilir. Bu zat PLAYMEN'in genel yayın yönetmeniydi.) Emre AKÖZ ile Tescilli Türk düşmanı mahçupyana kalmış.
Varsa yoksa AKP nin politikalarını benimsemeyen herkes faşist ,herkes baascı, herkes zavallı.

Arkadaşlar hepinizden sağduyu bekliyorum. AKP politikalarını benimsemeyen herkesi faşist ilan edenlere lütfen prim vermeyin. Asıl faşist olanlar bunu yapanlardır. Hiç kimse hiç bir şeyi doğru bulmak ve benimsemek doğru değil.
AKP ye kapatma davası açanlar kötü, ergenekon davasını açanlar iyi. Bu nasıl bir mantık. Bu gün biraz basit yazıyorum. Kendi benimsedikleri davalarda ŞAHİN olanlar kendi aleyhlerine olduğu davalarda Güvercin kesiliyor. BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ KABUL EDİLEBİLİR DE DEĞİL.
AKP yi kapatma davası siyasi oluyor Ergenekon davası ise Hukuksal böyle bir yaklaşım tarzı olabilirmi? eğer bunu onaylayanlar var ise akıl sağlıklarından şüphe etmek lazım. Bu tip zihniyet Faşizmi de açmış ,Hasan SABBAH'ın fedailerinden çok daha radikal olmuş ,kişiliğini kaybetmiş bir yaşam tarzına bürünmüş insanların felsefesidir. Bu felsefede düşünme ,karşı tarfın haklı olacağınıda düşünme gibi bir diyalektik taşımaz, kendisi ve kendinden olanlar vardır, diğer her şey kötüdür. LANET OLSUN böyle anlayışa.
tüm arkadaşlardan kızgıınlığım için özür diliyorum.

No comments: