Tuesday, March 25, 2008

Yorum JURNAL üzerine

patlayan bombaların meydana gelen cinayetlerin faili bellidir ve şu an hapistedir. davası şu an temyiz aşamasında. Sçz konusu sanığın ve Babasının açıklamalarını hepimiz duyduk ve gördük. Bomabaları ne saikle attığını ve cinayeti hangi amaçla işlediğini defalarca tekrarlardı. ve ailesi de tasdik etti. ve çocuklarıyla gurur duyduğunu söyledi. Kişi suçunu ikrar etse bile bu ceza hukunda yeterli değildir. Cinayeti eğer başkalarının saiki ile işlemişse YANİ BİRİLERİ AZMETTİRMİŞSE kamu güvenliği ve toplumun sürekliliği açısından bu da mutlaka ortaya çıkarılmalıdır. Yoksa kişilerin devlete güveni kalmaz ve bundada haklıdırlar.

senin dediğin gibi böyle bir tertip varsa delilleri de somut olmalıdır. Aynı kişleri aynı karalerde gösterilen fotoğraflarla, ve yapılan telefon görüşmelerinin bir kısmı yayınlanarak birileri azmettirci olarak ilan edilirse emin olun. Korku imparatorluğunun miladı 2008 yılı olacaktır.

Dün açıklama yapan ve böyle belge ve bilgilerin kendilerinden alınmadığını söyleyen İşçi partisi genel sekreterinin de evi ve bürosu bu gün basıldı. Aleyhe açıklama yapan herkesin evi işyeri basılırken. Şamil TAYYAR gibi ajan muhbirlere hiç kimse dokunmuyor adam canlı yayında TUNCAY ÖZKAN da göz altına alınmalıdır diye konuşuyor. Tık yok. Bu tip uygulamaların Kamu vicdanında nasılbir yara açacağını eminim sen takdir ediyorsundur.
Ali BAYRAMAOĞLU, Fehmi KORU, Ahmet TAŞGETİREN ve benzerleri. Şimdi de Şener ERUYGUR ve Aytaç YALMAN'nın(Or general) içeri alınması gerektiğini söylüyor. Bu insanlar bu bilgileri nerden alıyor ve neye istinaden böyle bir açıklama yapıyor.

Emin ol sevgili dostum bu yapılan bütün uygulamalar hukuk karşısında hesap verecektir. Çok gizli olduğu iddia edilen ve bu nedenle 8 aydır iddianemesi açıklanmayan bu soruşturma yüzünden cezaevinde yatan insanlar var. Ama birileri BU ÇOK GİZLİ DENİLEN soruşturmanın TÜM AYRINTILARINI BİLİYOR VE NE DERLERSE O OLUYOR. SEN BU SORUŞTURMANIN SAĞLIKLI bir şekilde yürütüldüğüne inanabilirmisin.

Sevgili dostum şunu asla unutmamanı istiyorum bu tip uygulamaları ve yargısız linç kampanyalarını düzenleyenlerin sonunu unutma. 31 MART OLAYINI, Mahmut Şevket Paşa Cinayetini ve bunları alkışlayanların daha sonra ne hallere düştüğünü eminim biliyorsundur.
Güç sınırsız değildir. ve güç başkasının eline de geçebilir. O yüzden her zaman haksızlığın karşısında olmak ,haksız yere ezileni desteklemek hepimizin görevi olmalıdır. Bu gün Tasviye hareketine girenler emin ol daha sonra kendine liberal diyenleri tasviye edecektir. Bunu ısrarla ve defalarca söylemiştim.

Eğer basına yansıyan İlhan SELÇUK'a yapılan şu suçlama doğru ise “Örgüte üye olmaksızın örgütün amaçlarını bilerek örgüt adına vazife yüklenmek" eğer birileri bu yüzden gözlatına alınıyorsa dostum senin şimdiye kadar söylediğin ve savunduğun her şeyi yeniden sorgulaman lazım. bu suçlama yapılmış ise artık demokrasi vs yoktur. Bu gün ilhan selçuğa bunu yapanlar emin ol biliyorsun ki yarın da aynısını sana yapacaklardır. BUNUN ADI KORKU İMPARATORLUĞUDUR.
saygılarımla

No comments: