Thursday, March 20, 2008

AKP ve kapatılma davası hakkında

sevgili dostlarım blogta bu konu ile ilgili bir çok yorum eklendiği için böyle bir başlıkla görüşlerimi belirtmeyi uygun buldum.

öncelikle kapatma davası ile ilgili bir çok şey söylendi.Şu an Medyanın 100/60'ından fazlası sahte dinci ve tarikatçı medyadan oluştuğu ve AKP yi destekleyen ve kendisine özgürlükçü,çoğulcu,liberal diyen ABD güdümlü yazar çizer takımıda sahte dincilerle ittifak halinde olduğu için hedef davayı açan BAŞSAVCI ve yüksek yargı kurumu olan yargıtaydı.

her gün Fetullahın medya grublarının haberlerini takip ederim. Zamanın sitesini açtığınız zaman sürekli bu dava ergenekon adı verilen hayali bir örgütle ilişkilendirilmeye çalışılıyor, siteden manşetler, "AKP NİN KAPATILMA DAVASINA EN ÇOK ERGENEKON TEROR ÖRGÜTÜ SANIKLARI SEVİNDİ." daha iddianemesi bile olmayan bir soruşturmaıa kafadan teror örgütü olarak mimlemiş ve okuyucularına bu şekilde lanse etmeye başlamış zaten bu grubun okurlarının 100/99'U SORGULAMA YAPMA SELAHİYETİNE SAHİP OLMADIĞI için kendilerine verilen her şeyi doğru olarak algılıyor. Sürekli başsavcı ve iddianame hedef haline getirilmiş.

eski marksist,şimdi liberal olduğunu iddia eden dönek yazar çizer tayfası ve iktidar borazanı KANAL-7 ,yenişafak, star,SABAH gibi gazateler de sürekli başsavcıya saldırıyor. Hani bir nasrettin hoca hikayesi vardır ya. Hrsızın hiç mi suçu yok şeklinde biten . bu durumda hiç farklı değil. AKP'nin kapatılma davası açılmasında hiç bir kusuru olmadığı söyleniyor. Ve bu medyada o kadar çok sık işleniyor ki, sanki savcı kendi kafasından uydurmuş da davayı açmış gibi bir izlenim yaratılıyor.

Sürekli aynı konu işleniyor devletteki imtiyazlı grup imtiyazlarını kaybetmemek için direniyor, Bunlar dinsiz vs. AKP nin hiç suçu yok, bunlar özgürlük hamisi gibi söylemler dile getiriliyor....
soruyorum arkadaşalr bu davanın açılmasında AKP'nin hiç mi suçu yok...

No comments: