Wednesday, February 20, 2008

Yorum: Biz henüz özgür olmadık.

Açıkça söyleyebilirimki, kendi ellerine tutuşturulan ve kime hizmet ettiği belli olmayan süslü laflarla dolu bu tip bildirileri sorgulamadan yayınladıkları sürece bu kadınların özgür olma şansı 0dır. Kadınlar kendilerini böyle maşa yaptıkça, hayatlarının sonuna kadar cinsel obje, ticari meta olarak kalacak ve kötülüklerin kaynağı olarak atfedilmelerine ses çıkaramayacaklardır.
Şemdinli iddinamesini yazıp vandaki garip bir savcının eline verenler bu sefer de böyle manifestoyu kadınların ellerine vermişler.
İnternetten gelen her bilgi doğru değildir. ve sorgulanmalıdır. Bu bildiriyi yayınlayan kadınlar kimdir. Sınıfsal olarak toplumun hagi katmanında bulunmaktadırlar. eğitim düzeyleri nedir.. bunları sorgulamak lazım. İnternette bu ve buna benzer o kadar çok email dolaşıyorki çoğu insanın
posta kutuları dolup taşıyor. Psikolojik savaşın internet şekli, BİLDİRİDE HER ŞEYE ATIFTA BULUNULMUŞ, türban,aleviler, kürtler,azınlıklar.. vs ONLARIN ÖZGÜRLÜKLERİ İLE kendilerininki örtüştürülmeye çalışılmış.

özellikle TÜRBANLI KADINLARIN AZINLIK VAKIFLARININ MALLARININ ÜZERİNE OTURTULDUĞUNU İDDİA ETMESİ VE 301 DEN BAHSETMESİ kimseye garip gelmedi heralde..
Cumhuriyete sadırmanın bir yolu da Türbanlı vatandaşları kullanmaktan geçiyor zannedersem. Bu bidirileri meslek odalarında,barolarda Vatansever güçlere karşı sürekli yayınlanıyor. İstanbul Barasonu bakın, bakalım, Çağdaş hukukçular grubunda kimler var, Ben sayıyım, size PKK'lılar, Türbancılar, Hizbullahçılar, romantik maşa ÖDP'liler, azınlık avukatları vs. bu tip bildirileri sürekli yayınlıyorlar. İş cumhuriyete saldırmaya geldiğinde birbirine ters olan bu akımların hepsi bir araya geliyor.
en sonunda da Hz Muhammedden bir alıntı yaparak Peygamberimizi bile bu sldırya alet etmekten geri kalmamışlar. Sahte dincilik budur işte ,ahlak,etik, ilke yoktur. Yapacakları şeyleri meşrulaştırmak için en kutsal kavramları bile alet etmekten çekinmezler.
Azınlık vakıflarının malları ve 301. madde ile türbanı özdeşleştirmeyi ancak vicdanı olmayan sahte dinciler yapabilir ve Peygamberimizi de bu işe alet edebilirlerdi. ki yapmışlar. sahte dinciler=emperyalizmdir.
saygılarımla sevgili dostlarım.

No comments: